dinsdag 2 januari 2018

Pijnboomschors extract uit Nieuw Zeeland in FREZZOR lifestyle collectie.

Pijnboomschors
Bevat pijnboomschors extract De zuiverste en meest potente pijnboomschors en Groenlip mosselolie uit Nieuw-Zeeland, samen met de puurste en meest krachtige omega-3 vetzuren, antioxidanten, superfoods, planten, kruiden, plantaardige ingrediënten, fytonutriënten, anthocyaninen, polyfenolen, flavonoïden, adaptogenen, fytochemicaliën, quercetine, proteïne , aminozuren, enzymen, vezels, probiotica, prebiotica, mineralen en vitaminen die in de natuur worden aangetroffen om u jong en gezond te houden.
Mensen die in de 21e eeuw leven, sterven aan giftig, vervuild en chemisch besmet voedsel, geneesmiddelen en cosmetica. Maar er is een wonder. Alles wat ons lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren, is te vinden in de natuur.

www.FREZZORNEDERLAND.NL

Nieuw-Zeeland is de ultieme biologische schatkist van de natuur. Het blijft onaangetast van de verontreinigende stoffen die de levensvatbaarheid van de menselijke gezondheid en welzijn aantasten. FREZZOR levert het allerbeste op het gebied van nutritionele verbetering van het leven aan diegenen die optimaal welzijn, energie en vitaliteit wensen.

De shakes omvatten tal van Nieuw Zeeland ingrediënten zoals pijnboomschors.Bert verbraeken

Independent FREZZOR AMBASSADOR
https://www.facebook.com/FrezzorBelgium/
https://www.facebook.com/FezzorNederland/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Alternative treatments for depression

Exercise . Those who didn’t exercise were 44 percent more likely to become depressed compared to those who did so for at least one to two...