vrijdag 29 januari 2016

FREZZOR superfood shake en Curcumine

 Change your health, one step at a time

FREZZOR Superfood Shake bevat meer dan 37 zuiver, krachtige, volledig natuurlijk, wild-gegroeide & organische levensverhogende wellness herstellende en anti-aging plantaardige eiwitten, super voedsel, anti-oxidanten, kruiden, botanicals en vezels, waaronder Curcumine ook breed gebruikt word voor hoofdpijn, bronchitis, verkoudheid, respiratoire infecties, lepra, koorts, amenorroe, depressie, oedeem, wormen, nierontsteking, en cystitis.


    Curcumine
    Curcumine is een gele kleurstof. De kleurstof wordt door extractie bereid uit geelwortel, de wortelstokken van de kurkumaplant Curcuma long.

    Curcumine is door de Europese wetgeving goedgekeurd als voedingsadditief met E-nummer E100. Het komt voor in de specerij kurkuma of koenjit in de Indonesische en Indiase keuken, en is de basis van wat onder de naam kerrie bekend is geworden. De concentratie van curcumine in puur curcuma poeder, verkocht voor het gebruik als keukenkruid, ligt rond de 3,14%. Geelwortel wordt van oudsher (sinds 1900 v Chr.) gebruikt als onderdeel van de Indiase Ayurvedische geneeskunde bij de behandeling van talloze kwalen.

1 shake a day, keeps your body health up to date !

Frezzor independent ambassador


Bert Verbraeken
https://about.me/bertofun
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ETA sluit de ontstekingsschakelaar in de cox-2- en lox-paden af ​​

Noel Turner's levensverhaal = Ik speelde in de vroege jaren 70 van de vorige eeuw een belangrijke rol in de ontwikkeling van de greenl...