vrijdag 4 december 2015

Het begint allemaal bij de BRON, NIEUW ZEELAND

NOEL TURNER's revolutionaire Visie & verhaal
Het begint allemaal bij de BRON

NIEUW ZEELAND

100% Pure
Nieuw-Zeeland staat voor zuiver en rein. Als je kwaliteit van wereldklasse wilt, als je het allerbeste vraagt, als je het zuiver en schoon wilt dan begint het altijd bij de Bron. Nieuw-Zeeland is de bron. FREZZOR belichaamt het beste van Nieuw-Zeeland.

Het jongste land ter wereld
Nieuw-Zeeland, het jongste en meest verse land op aarde, waar de lucht is zuiver, de bodem rijk is en de oceaan schoon is. Deze groene wilde omgeving is de thuisbasis van FREZZOR. De laatste biologische duurzame boerderij op de planeet.

LEER MEER
Consumenten zijn op zoek naar minimaal verwerkt 100% volledig natuurlijk rijke voeding en super voedingsmiddelen voor een betere gezondheid en wellness-ervaring. Onze unieke collectie van FREZZOR producten is bedoeld om mensen van alle leeftijden een langer, gezonder en gelukkiger leven te leiden. Er zijn veel verschillen die ons onderscheiden in de markt. Nieuw-Zeeland is de ultieme differentiator.

Hoogste normen voor levensmiddelen in de wereld
Geografische isolatie beschermt haar natuurlijke rijkdom

Lage bevolking zorgt voor pure ongerepte omgeving

Propere lucht, schone grond en zuiver water worden bewaakt en beschermd door de strenge regelgeving van de overheid

Kleine landmassa omgeven door grote oceaan betekend een hoog niveau van zuivere regenval op de bodem

Sterke cultuur van duurzame landbouwpraktijken

Plantenleven bevatten hoogste natuurlijke concentratie van antioxidanten in de wereld als gevolg vanuit de nature dunne ozonlaag, dat alleen over NZ bestaat

Lage niveaus van de zware industrie en productie betekend lage niveaus van industriƫle luchtvervuiling

http://www.teamfrezzor.com/healthcaresPersoonlijke visie van mezelf =

"Hoe ziek ziek wil je zijn want ziek worden doen we allemaal en iets breken van beenderen of dergelijke gebeurt sowieso. Een paar gelukkigen hebben dit niet voor en mensen die leren leven met wat er is en er het beste van willen maken, brengen nog het meeste begrip op voor mensen die klagen op anderen terwijl ze zelf is in dezelfde situatie moesten tevoorschijn komen. Leedvermaak en onbegrip alsook ivm duurzame producten die hun niet helpen maar je gezondheid in geest en lichaam word hartelijk en dankbaar ondersteund door FREZZOR producten die je moet leren gebruiken op lange termijn. Duur of niet, kwaliteit betaald zich terug op lange termijn!"  

Bert V

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ETA sluit de ontstekingsschakelaar in de cox-2- en lox-paden af ​​

Noel Turner's levensverhaal = Ik speelde in de vroege jaren 70 van de vorige eeuw een belangrijke rol in de ontwikkeling van de greenl...