zaterdag 26 december 2015

Eicosatetraeonic (ETA) is een heel speciaal en uniek item vetzuur.

ETA is een speciaal en uniek vetzuur en zijn hoofdfunctie is  om ontstekingsprocessen natuurlijk te ondersteunen

De Nieuw-Zeeland groenlipmossel olie heeft natuurlijk therapeutisch levensverlengende eigenschappen en het herstellen van gezondheid en wellness voordelen als geen ander op de planeet die het paradigma aan het veranderen is van natuurgeneeskundige middelen. De Latijnse naam is perna canaliculus. De Nieuw-Zeelandse groenlipmosselen leven uitsluitend in de onvervuilde schone oceaan van Nieuw-Zeeland en het koude antarctische oceaanwater dat in hun organisme gefilterd word welke de fytoplankton absorberen. Fytoplankton zijn microscopisch kleine mariene planten die in de oceaan leven en produceren complexe organische verbindingen van eenvoudige anorganische moleculen met behulp van energie uit zonlicht.

Omega 3 black FREZZORDeze eenvoudige ééncellige planten zijn de oorspronkelijke producenten in de voedselketen, de bron van de voedselketen, en zijn fundamenteel voor de oceanen hun ecosysteem en al het leven op de planeet. Fytoplankton combineert energie uit zonlicht en anorganische chemicaliën om energie-rijke moleculen te maken. Deze zijn zeer schoon en vertegenwoordigen een elementaire natuurlijke bron van voedsel. Het is hier waar de magie begint. Omdat de ozonlaag dun is over de Nieuw-Zeelandse oceaan produceren deze fytoplanktons een ongewoon sterk en beschermend pigment van kleur genaamd Astaxanthine (De koning van anti-oxidanten).

Astaxanthin FREZZORDe Astaxanthine beschermt het fytoplankton van de gevaarlijke destructieve ultraviolette straling en deze anti-oxidant wordt overgedragen aan de nieuwzeelandse mosselen tijdens het constante-filter proces. Deze natuurlijke biologische wilde voedselketen laat de aardse planeet de meest krachtige anti-inflammatoire bescherming creëren voor de Nieuw-Zeelandse groenlipmosselen. Een perfecte natuurlijke verhouding van het gehele spectrum van Omega's geproduceerd inclusief astaxanthine in het unieke levende organisme van de groenlipmossel inbegrepen. Deze levensverbeterende verbindingen en lipiden kan worden gewonnen en geleverd als een geheel natuurlijke voeding in het voordeel van de hele mensheid.

Gezondheidsvoordelen van de groenlipmossel omvatten behandeling van de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa en kan het vermogen van aspirine en indomethacine die maagzweren veroorzaken remmen. Het volledige bereik van meer dan 32 Omega's in de groenlipmossel zoals DHA, EPA en ETA is aangetoond dat het de route van het metabole ontstekingsproces wijzigt met vele gunstige gevolgen voor de gezondheid. Klinische studies hebben zeer significante anti-inflammatoire activiteit aangetoond bij patiënten met osteoartritis, reumatoïde artritis, astma, hersenendegeneratie, hartaandoeningen en andere ontstekingen.

De groenlipmossel is een stabiele bron van bioactieve lipiden met een veel grotere potentie dan plantaardige visolie momenteel gebruikt als voedingssupplementen om tekenen van ontsteking te verminderen. Geoordeeld wordt dat de meeste, zo niet alle ziekten kunnen worden teruggebracht tot een gemeenschappelijke daling van ontsteking. Door de groenlipmossel olie, heeft men een levensmiddel uit de natuur afkomstig, welke mogelijk om veel, zo niet alle zieke omstandigheden voordelen te verstrekken. FREZZOR heeft een bedrijfseigen koud extractie proces dat het volledige spectrum van omega's en carotenoïden effectiever onttrekt dan enig ander proces dat gekend is. New Zealand groenlipmossel olie staat alleen in het feit dat het een bijzonder poly-onverzadigde vetzuur bevat die nergens anders in de natuur voorkomt, genaamd Eicostetraenoic acid (ETA), welke wetenschappelijk aangetoond heeft om ontsteking effectiever te verlagen dan elke andere bron van omega-3 op de planeet. FREZZOR Omega-3 bevat krachtige anti-onstekingsremmers en anti-oxidanten die gemakkelijk worden geabsorbeerd door het lichaam en bleken zeer effectief de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress en voortijdige veroudering. Enkele zeldzame lipidegroepen in de groenlipmossel heeft aangetoond de ontsteking effectiever te verminderen dan vele moderne geneesmiddelen zoals steroïden. Groenlip Mossel olie bevat meer dan 10 verschillende mariene sterolen en 32 verschillende soorten vetzuren die het immuunsysteem, gewrichtsaandoeningen, hartaandoeningen, ontstoken luchtwegen, abnormale reacties, ontstoken huid, spierpijn, en neurologische functie ondersteunen en verbeteren.

Groenlipmossel olie werkt als een cox voorkomer, beperker of afsnijder van de productie van cox enzymen die deel uitmaken van de ontstekingswerkwijze in ons lichaam welke word geactiveerd door het immuunsysteem. Maar in tegenstelling tot veel cox remmende geneesmiddelen die zowel cox-1 en cox-2 paden beperken, groenlipmossel olie werkt alleen op de cox-2 en lox paden en laat de cox-1 route nog steeds functioneren. Dit betekent dat de cox-1 enzymen nog steeds functioneren bijvoorbeeld om slijm te produceren om de binnenste lagen van ons lichaam te beschermen tegen maagzuur en om onze lever een gezonde functie te laten behouden en tegelijkertijd helpen om het metabolisme van arachidon te remmen, een voorloper van ontsteking. Groen lipmossel olie is een veel betere optie dan de cox-2 remmers die we ontvangen van de farmaceutische bedrijven omdat deze geen negatieve effecten hebben op de gezondheid van het hart zoals cox-2 remmers waarmee Vioxx zijn geassocieerd. Nieuw-Zeeland groenlipmossel olie is de enige bekende bron van lipiden met een unieke verhouding van 32 essentiële vetzuren, waarvan 18 omega-3 vetzuren bijvoorbeeld, die nergens anders in de natuur voorkomen.

FREZZOR's eigen groenlipmossel olie formule bevat krachtige natuurlijk voorkomende anti-ontstekingsremmers en anti-oxidanten welke ons voorzien van een krachtige natuurlijke wellness-oplossing. Onderzoek heeft bevestigd dat Nieuw-Zeeland groenlipmossel olie 158 keer effectiever is dan visolie, 247 keer effectiever dan zalm olie, en 395 keer effectiever dan lijnzaadolie.

FREZZOR Omega-3 bevat een rijke bron van poly-onverzadigde vetzuren en anti-oxidanten met alle Omega's die samen werken in perfecte harmonie zoals de natuur het bedoeld heeft.De Nieuw-Zeeland groenlipmossel olie heeft natuurlijke therapeutisch levensverlengende eigenschappen en het herstellen...
Posted by FREZZOR Nederlands on zaterdag 26 december 2015

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ETA sluit de ontstekingsschakelaar in de cox-2- en lox-paden af ​​

Noel Turner's levensverhaal = Ik speelde in de vroege jaren 70 van de vorige eeuw een belangrijke rol in de ontwikkeling van de greenl...