zondag 16 augustus 2015

De genezing van Artritis volgens Dr. Bruce Fife.Volgens dr. Bruce Fife is artritis wel degelijk te genezen. Zijn ervaringen van tientallen jaren, met duizenden patiënten, zijn vastgelegd in een uniek boek:
De genezing van artritis, waarvan heden de Nederlandse versie te verkrijgen is.
Zoals de meeste lezers weten, is dr. Bruce Fife een kokosnootspecialist, die al decennialang de genezende kracht kent van de kokosnoot en de diverse afgeleide producten, zoals kokosolie.

Dr. Bruce Fife: “Omdat artritis onder controle gehouden kan worden met een strikt eetpatroon, zijn er onderzoekers die ervan uitgaan, dat artritis ontstaat als gevolg van een allergische reactie. Iets in het eetpatroon veroorzaakt de ziekte. Maar hier is nooit bewijs voor gevonden en zoals uit dit boek zal blijken, zijn allergieën niet de oorzaak. Voedselallergieën kunnen artritis wel verergeren, maar dit komt doordat ze effect hebben op het immuunsysteem en de werking ervan on­der­druk­ken.
Je kunt artritis alleen maar blijvend genezen door de onderliggende oorzaak aan te pakken. Wonderlijk genoeg kent de wetenschap deze oorzaak al langer dan een eeuw. Al vanaf het begin van de twintigste eeuw weten onderzoekers dat er een sterk verband bestaat tussen artritis en ontstekingen. Micro-organismen dringen het gewrichtsweefsel binnen en veroorzaken ontsteking, zwelling, schade en pijn: de klassieke symptomen van artritis.
Ze veranderen de samenstelling van het bloed en produceren alle markers, die artsen gebruiken om de verschillende vormen van artritis vast te stellen. Onderzoekers hebben tientallen bac­te­ri­ën, virussen en schimmels geïdentifieerd, die de 
gewrichtsweefsels kunnen binnendringen en artritis veroorzaken. Deze organismen zijn aangetroffen in het bloed en het gewrichtsweefsel van mensen, die lijden aan alle belangrijke vormen van artritis, waaronder osteoartritis (artrose), reumatoïde artritis en jicht. Er bestaat zelfs een verband tussen infecties en firomyalgie.
Blaasontstekingen, candida, de griep en zelfs tandvleesontstekingen kunnen het begin zijn van een proces, dat uiteindelijk tot artritis leidt.
Het feit dat een ontsteking een belangrijke oorzaak is van artritis, is niet nieuw en zelfs niet controversieel. Het werkelijke probleem is de manier waarop artritis behandeld moet worden. Tot nu toe bestond de behandeling bijna geheel uit het gebruik van ontstekingsremmende medicijnen en pijnstillers, die niets doen om de ziekte tot stilstand te brengen.
Als we de oorzaak weten, kunnen we een actieplan opstellen. In dit boek zul je het bewijs zien voor het verband tussen artritis en infectie en zul je ontdekken hoe en waarom ontstekingen de gezondheid van je gewrichten beïnvloeden. Maar belangrijker nog: je zult leren welke stappen je moet nemen om het ziekteproces te stoppen en je gezondheid terug te krijgen.”

Dit boek is werkelijk een aanrader voor mensen die openstaan voor de ontdekkingen van dr. Bruce Fife.


Personal experience =
Waarom ik gewoon een simpel krachtig product gebruikt dat te mooi is om waar te zijn ? Dat je sterk houd in goede en kwade tijden, je gedachten netjes erbij houd en actie onderneemt ipv passief af te wachten tot het weer beter word? Tot iemand anders het voor jou beter maakt, zo gaat het echter niet werken ... . Ondersteuning en goeie raad brengen je al vele stappen dichter bij persoonlijke vooruitgang van de juiste mensen. Daarom gebruik ik FREZZOR. De omega 3 black en antioxidant zijn zekers aan te raden en je kan er prat op gaan dat het voor jouw gezondheid telt, ook al lees je gewoon de site is een keer. En opnieuw en nog eens ... tot je beseft dat er heel wat discipline nodig is om goeie resultaten te halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ETA sluit de ontstekingsschakelaar in de cox-2- en lox-paden af ​​

Noel Turner's levensverhaal = Ik speelde in de vroege jaren 70 van de vorige eeuw een belangrijke rol in de ontwikkeling van de greenl...