zaterdag 8 november 2014

Topsporter of gewone arbeider... Voordelen alom bij topvoeding!

Je hoeft niet gestudeerd te hebben om te con­stateren dat we er de laatste 60 jaar niet gezonder op zijn geworden. De medische tech­no­lo­gie is enorm vooruitgegaan, net zoals de techniek in het algemeen. Er worden nu operaties verricht en scanners uitgevonden waar we 60 jaar geleden niet van durfden te dromen. En toch zijn we zieker geworden en worden we volgens vele kenners niet meer ouder maar sterven we jonger; de ge­zond­heids­zorg is niet meer te financieren en het ziekenhuis is de ongezondste plaats in een land geworden.
Er sterven honderdduizenden mensen per maand (!) aan iatrogenie: door fouten van artsen, me­di­cij­nen, etc.
Mogelijk worden we door medicijnen (lees: chemicaliën) wat langer overeind gehouden en sterven we langzamer. Bekende mensen als Jamie Oliver (een beroemde Britse chef-kok) en David Wolfe (een autoriteit op het gebied van rauw, plantaardig voedsel) hebben al gezegd dat onze generatie jonger wordt in plaats van ouder - hetgeen de overheid ons wil doen geloven (klik hier voor de video van Jamie Oliver).

In het voordeel van de chemische industrie, de farmacie, de voedingsindustrie en als lachende derde de overheid, omdat deze manier van leven veel belastinggeld in het laatje brengt, worden we eenzijdig - je mag ook ‘verkeerd’ lezen - voor­ge­licht.
Roomboter was ineens niet meer goed, we moes­ten aan de margarine. Ons natuurlijke vet­ge­hal­te (cholesterol) was ‘opeens’ te hoog en we moesten massaal aan de statines - een van de meest verkochte medicijnen ter wereld.
We moesten light gaan drinken en eten; het eten van ge­maks­voed­sel nam een hoge vlucht, de fast­food­in­dus­trie werd rijk en de mensheid dik, obese, ziek en verslaafd.

David Wolfe, waarvan Succesboeken.nl al 2 boe­ken heeft uitgebracht in het Nederlands, heeft in zijn laatste boek uiteengezet dat Langer Leven tot een zeer reële optie behoort als je bereid bent anders te eten en te drinken. Zijn slogan: ‘Je bent wat je eet’.
Wil je David ontmoeten en een hele dag van hem leren over je gezondheid: klik dan hier voor een dag­se­mi­nar toegangskaart. Gebruik onze Suc­ces­boe­ken­co­de: Boek14 voor extra korting.

We hebben in deze nieuwsbrief ook weer andere, nieuwe boeken voor de lezer geselecteerd over uiteenlopende onderwerpen.

Wij wensen al onze lezers veel wijsheid, een goede gezondheid, een mooi, zonnig herfst­week­end en mooie leer- en leesmomenten toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ETA sluit de ontstekingsschakelaar in de cox-2- en lox-paden af ​​

Noel Turner's levensverhaal = Ik speelde in de vroege jaren 70 van de vorige eeuw een belangrijke rol in de ontwikkeling van de greenl...