dinsdag 17 december 2013

Wifi vroeger ingezet als wapen in oorlog, nu consumentenproduct... | (Grens)wetenschap | Earth Matters

Wifi vroeger ingezet als wapen in oorlog, nu consumentenproduct... | (Grens)wetenschap | Earth Matters


Dan te bedenken dat we gewoon niet beter weten. Niet moeilijk dat de EU allerlei wetten en regels wil laten goedkeuren om ervoor te zorgen dat de belangen van degene die het meeste geld heeft te waarborgen. De gewone mens zal het niet kunnen betalen om de staat overeind te houden met een beleid dat ondanks alle goede bedoelde pogingen toch nog steeds de wet, van die het meeste geld heeft, oplegd.


Reeds enige tijd zonder eigen wifi bezig maar nog vele stoorzenders aanwezig die er gewoon niet bij stilstaan waarom je je niet echt top voelt. 30 jaar geleden kenden we dit allemaal niet en nu ineens worden we overrompeld omdat er word beweerd dat dit veilig is . Elke dag een beetje straling kan geen kwaad zekers . yeah right, net zoals je elke dag moet sporten of bewegen , is het wel de bedoeling om dit in de vrije natuur te doen. Als je niet beter weet is het nu eenmaal aanvaarden dat het vanaf nu wel beter en anders kan .

Kijk Hier naar een eerdere blog ,

Electro stress    or     WIFI radiation


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ETA sluit de ontstekingsschakelaar in de cox-2- en lox-paden af ​​

Noel Turner's levensverhaal = Ik speelde in de vroege jaren 70 van de vorige eeuw een belangrijke rol in de ontwikkeling van de greenl...