vrijdag 27 september 2013

Broodbuik: schrap de tarwe uit je dieet

Broodbuik: schrap de tarwe uit je dieet: Schrap de tarwe uit je dieet, verlies overgewicht en word weer helemaal gezond. Dat zegt de Amerikaanse cardioloog William Davis in zijn boek Broodbuik.

Erg herkenbaar en de moeite om het uit te proberen. Althans met enige mate van succes uitgeprobeerd maar niet evident om het te vermijden want tarwe zit echt bijna overal in je "supermarkt" voeding.

De voedselzandloper blijft dan ook een mooi hulpmiddel om van start te gaan. Ups en downs zullen er zijn maar herken ze voortijdig aangezien het zo verstrengeld is in onze maatschappij dat je ervan uit gaat dat er niets scheelt aan de supermarkt voeding.

Weet je nou ondertss waarom suiker echt zo nadelig is voor je lichaam en waarom het minder goed functioneert op den duur? Maw roofbouw pleegt op je lichaam op lange termijn. Zelf het slachtoffer blijven spelen kan je niet dus onderneem stappen en bouw erop voort.

Bert - healthcares.be

1 opmerking:

 1. Hallo Bert,
  je geeft wel erg snel op: Tarwe zit bijna overal in.
  Dat klopt en vandaar ook dat Davis zo goed uitlegt wat het verslavende effect is van tarwe en wat de voedingsindustrie met ons doet.
  Des te beter om het uit te proberen en juist al je keukenkastjes te ontdoen van alle troep die je dus dagelijks naar binnen schuift, waardoor je blijft eten.

  Mijn gezin en ik zijn in elk geval om en we voelen ons veel beter!

  BeantwoordenVerwijderen

ETA sluit de ontstekingsschakelaar in de cox-2- en lox-paden af ​​

Noel Turner's levensverhaal = Ik speelde in de vroege jaren 70 van de vorige eeuw een belangrijke rol in de ontwikkeling van de greenl...