zondag 17 maart 2013

Gezondheidsbeurs Ecotherapeutica 2013

De ecotherapeutica beurs (9/10 maart 2013) in de brabanthal te leuven is een gerespecteerde gezondheidsbeurs waar Healthcares deel van kon uitmaken. Healthcares is verdeler van natuurprodukten en voedingssupplementen via een online webshop en doet vnl. markten en beurzen. Altijd welkom op de webshop. Gespreid over 2 dagen is het een succes geweest voor zowel de beursorganisator als de exposanten(algemeen). De feedback en de latere contacten die hieruit voortvloeien zijn altijd een meerwaarde. Lees alles over deze beurs hier, http://www.ecotherapeutica.be .

Zaterdag kwam er een vrijwel kooplustig en geïnteresseerd volk over de vloer dat eveneens gebruik maakt van de vele gratis staaltjes en demo's om te weten wat er gaande is . Een nieuw type ontspanning met speciale led bril mocht niet ontbreken. Zelfs Herbalife gaf een gratis vetmeting cadeau tijdens de beurs. Wat vooral ook heel interessant is de vele gratis lezingen in de auditoriums gedurende de beurs. Bio produkten en therapeutische benaderingen met fysieke handelingen of via speciale toestellen.

Zondag kwam het trager op gang hoewel er meer volk was om van te genieten en de gratis stevia pralines waren dan ook in mum van tijd de deur uit. De vorige dag konden de napolitaantjes van cavalier menig voorstander vinden. De namiddag leek alles nog los te barsten en de mensen konden van 1,5 euro produkten genieten tot de duurdere. Cavalier heb ik hier dan ook mooi gepresenteerd omdat zij voorloper zijn op het gebied van stevia chocolade en stevia chocolade hazelnoot pasta.
Het is toch opletten geblazen voor de diabeten die niet zuiver naar de zoetstof moeten kijken maar ook nog rekening "moeten" houden met koolhydraten die de glycemiespiegel doet stijgen. Ze kunnen bv. per maaltijd x-aantal gram koolhydraten verdragen zonder in de problemen te geraken. Rekening houdende met de totale maaltijd. Dus het is niet persé enkel de Kcal te vermijden. Verschillende types diabetes zorgen voor andere eetgewoonten.

De rechtse tafel met cavalier chocolade en stevia zoetstoffen die je kan terugvinden in de webshop waren heel populair. Gaande van vloeibare stevia, tot pure stevia zonder toevoegingen (ook in bulkverpakking 500 gr te bestellen) reb a 97 %.  Echter de onverwachte winnaar eigenlijk is de bio stevia tandpasta. NIEUW in het gamma zijn de stevia produkten van XSUGAR. Deze bestaan uit reb a 98 % en erythritol . Het is ook niet bio stevia omdat het extract als een additief word gezien. Er gaat een gerucht dat stevia mss toch als bio produkt zal kunnen gezien worden. Dit is nog onzeker.  Het zijn uiteindelijk voedingssupplementen en dus niet echt bio producten. Stevia word ook geraffineerd gewonnen uit de stevia plant maar is een pak gezonder dan suiker dat kanker / tumor groei stimuleert alsook ontstekingsbevorderend is. Stevia is dan ook geen hype welke al zeer lang door de inheemse bevolking in paraguay word gebruikt als medicijn en zoetstof voor de maté thee. Het is een antwoord op een groeiend probleem zoals diabetes en obesitas. Tal van ziektes zijn dan ook afkomstig van slechte voedingsgewoonten en het is nooit te laat om ze geleidelijk aan te veranderen.

De voordelen van stevia nog is op een rijtje =

  • Het zijn zuivere extracten van een natuurlijk plantje
  • Ze hebben een grote zoetkracht (300 x zoeter dan suiker)
  • De smaak past goed bij chocolade
  • Je hebt slechts kleine hoeveelheden nodig
  • Ze zijn veelvuldig onderzocht en 100% veilig bevonden
  • Bij het onderzoek naar de veiligheid zijn zelfs voordelen ontdekt
  • Stabiel bij verwarming, dus geschikt om te bakken en koken 
* Geschikt voor diabetici
* Géén calorieën, puur natuur
*
Verbetert activiteit van alvleesklier
* Voor mensen die wensen af te slanken:
verbetert het vermogen van het lichaam om vet te verbranden
* Werkt bloeddrukverlagend
* Voorkomt tandbederf
* Verbetert spiertonus
De vele informatie die werd ingewonnen was een meerwaarde zoals het gebruiken van kokosolie ter vervanging van bakboter oa. werden ook gretig aandacht bekeken. De unieke omega 3 van nieuw zeeland (gewonnen uit de groenlipmossel) van moxxor (fabrikant) en swissbiotics (fabrikant) produkten zijn uniek in hun soort en konden hier niet ontbreken. Swissbiotics slim gaat ervoor zorgen dat je 30 % minder vetten opneemt zonder een echt dieet te volgen. Er word dus gefocust op een verandering van levensstijl. De caloriearme sportdrank active en vitaliteits drank complete zijn een gezonde aanvulling op uw dagelijkse tekorten. Sportdrank active is de ideale vervanger van uw welverdiende "duvel" die de cal weer stevig aanvult ipv dat u ze verbruikt hebt en zo hebt teruggewonnen.  "Cheat" days horen er wel bij natuurlijk. Er worden hier mensen echt mee geholpen. Let wel op met de stevia produkten her en der en bekijk steeds de bijsluiter of ingrediënten  waar best geen vulmiddel inzit zoals maltodextrine. Een zeer degelijk informatieve website zoals deze zal je meer info te bieden hebben http://www.steviazoetstof.org over verdunmiddelen om de doseerbaarheid van stevia te verbeteren. De klanten waren dan ook van goudwaarde om hun ervaringen mede te delen. Er zijn vele vragen gesteld en ook zoveel mogelijk info uitgedeeld. Tot gratis drinkbussen. De collega standhouders waren enorm tof en steunden me omdat healthcares een eenmanszaak is ontstaan om het verbeteren van de eigen leefstijl en vraagtekens die niet onbeantwoord konden blijven. Change your health one step at a time is dan ook de enige echte manier om de zaken aan te pakken. Ups en downs zijn er overal en met iedereen. Dank aan alle klanten en iedereen een goede gezondheid toegewenst.

Voor meer vragen of info , graag een mailtje naar info@healthcares.be 
Bepaalde produkten kunnen bij een grote hoeveelheid ook besteld worden aan kortingen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ETA sluit de ontstekingsschakelaar in de cox-2- en lox-paden af ​​

Noel Turner's levensverhaal = Ik speelde in de vroege jaren 70 van de vorige eeuw een belangrijke rol in de ontwikkeling van de greenl...