zaterdag 5 januari 2013

Waarom goede vetzuren van belang zijn voor ons metabolisme ?

Ons hedendaags voedingspatroon bevat teveel omega 6 vetzuren , meestal verborgen in koekjes en veel gefrituurde gerechten. Daardoor slaat de balans meer naar links en krijgen we zware onstekingsreacties op soms een onschuldige verkoudheid. Meestal is rust en gezonde voeding voldoende om hiervan te genezen en u toch nog goed/comfortabel te voelen. Combineer hierbij nog enkele allergies en veel suiker , dan kan je al raden hoe slecht een mens zich soms voelt bij zoiets onbenullig. De goeie balans is ongeveer omega6/omega 3 = 5/1 max. Best is 2/1 maar zoiets juist bepalen is al een wetenschappelijk onderzoek.  Ik raad u daarom aan de juiste omega 3 te gebruiken die wetenschappelijk bewezen zijn functies heeft. 

Gebruik daarom FREZZOR , gewonnen uit de groenlipmossel olie vanuit nieuwzeeland. Ongeveer 158 keer gemiddeld effectiever naar onstekingswerende werking tov visolie. 


Uitwendige factoren zoals stress kan je moeilijk van binnenuit bestrijden tenzij het innerlijke stress is. FREZZOR black omega 3 werkt op celniveau en blokkeert niet uw gans onstekingmechanisme zoals vele ontstekingswerende middelen wel doen op korte/lange termijn. Echter bij levensbedreigende situaties , zal u dit kunnen redden. De westerse geneeskunde is dan ook niet op preventie gericht maar op het bestrijden van symptomen. De chinese geneeskunde daarentegen gaat uit van preventie met lichaam en geest. Er zijn continu onstekingen aan de gang in ons lichaam die broodnodig zijn maar als je de onderhouds onstekingswerende werking ook blokkeert zoals met bepaalde onstekingsremmers (dafalgan , vrij verkrijgbaar kan al gevaarlijk zijn) krijg je ongewenste bijwerkingen. Antibiotica is een levensredder maar de tendens is dat men teveel antibiotica voorschrijft waardoor men hier ook alsmaar meer weerstand tegen opbouwt zodat deze hun werking missen. Heel slecht voor de darmflora uiteraard.
 Order omega 3 black FREZZOR, Quiet easy and healthy

You can't change the world , but you can change yourselfGeen opmerkingen:

Een reactie posten

ETA sluit de ontstekingsschakelaar in de cox-2- en lox-paden af ​​

Noel Turner's levensverhaal = Ik speelde in de vroege jaren 70 van de vorige eeuw een belangrijke rol in de ontwikkeling van de greenl...