donderdag 3 januari 2013

Even kort kennismaken


Beste bezoekers,

Uit mijn rijke levenservaring en gezondheidsproblemen ben ik dankzij FREZZOR producten enorm verbeterd naar gezondheid toe. Dat gebeurt allereerst al door gezondere voeding en een gezondere omgeving te creƫren. Niets is perfekt en zal dat ook nooit zijn. Uw manier van homeostase vind en voelt u best voor uzelf aan. Hou daar rekening mee en aarzel niet om me te mailen of info te vragen over de FREZZOR producten. Deze zijn van topkwaliteit en hebben hun functie en nut bewezen. Wetenschappelijk bewezen en ondersteund. Bekijk ook de slideshare folders van Healthcares! Ondertss ben ik gestopt op 30/06/2013 maar gebruik nog steeds deze produkten en ben daar voorstander van mits gezond gebruik. Overdaad schaad zelfs bij vitamine overdosis.

Waarom zou je niet proberen preventief op lange termijn gaan werken als je voordien naderhand wel gaat oppassen ? Naderhand medicijnen nemen om de problemen te maskeren is mss voor u of een ander wel noodzakelijk omdat iedereen uniek is. Echter als je jezelf goed genoeg kent , kan je toch heel wat verbeteren. Jarenlang uzelf vergiftigen blijft niet ongestraft op een of ander vlak. Ben je erg allergisch, aangeboren afwijkingen , erfelijke oorzaken of gewoon de dingen nemen zoals ze zijn als je er zelf niets aan kan doen ?

Dan kan je best overwegen om zo goed en zo lang mogelijk van het leven te genieten in een voor jou gezonde omgeving. Zonder spanningen , stress en met een gevoel dat je leeft. Eet weinig of geen "dood" voedsel.

Meer info over unieke voedingssuplementen , contacteer me vrijblijvend.

Mvg ,

Bert verbraeken 

Independent FREZZOR ambassador

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ETA sluit de ontstekingsschakelaar in de cox-2- en lox-paden af ​​

Noel Turner's levensverhaal = Ik speelde in de vroege jaren 70 van de vorige eeuw een belangrijke rol in de ontwikkeling van de greenl...